Galerie Marzee – galerie voor hedendaagse sieraden

Bezoek Galerie Marzee

Galerie Marzee kan weer zonder voorafgaande afspraak worden bezocht. Vanwege nieuwe maatregelen in Nederland om verspreiding van het Corona-virus in te dammen, zijn de openingstijden aangepast zodat galerie Marzee om 17 uur sluit in plaats van 18 uur. 

Tijdens evenementen zoals openingen en concerten in de galerie, wordt daarnaast gecontroleerd of u bent inge-ent of een bewijs hebt waaruit blijkt dat u de afgelopen 24 uur bent getest op de aanwezigheid van het Corona-virus. 

Uiteraard zijn wij telefonisch en per e-mail bereikbaar en is het mogelijk om bestellingen naar u op te sturen.

Sieraden van Aotearoa New Zealand

In Conversation with Chequita Nahar

Eiman Rezaei - Still Life​Tentoonstellingen van 30 mei t/m 11 augustus 2021 in Galerie MarzeeTentoonstellingen van 3 maart tot 22 mei 2021 in Galerie Marzee

COLLECT 2021 online

Elk jaar kijken wij uit naar Collect London, waar wij onze Britse klanten ontmoeten. Dit jaar is Collect echter een online-evenement. Bezoek de website van Crafts Council voor het programma en bekijk Marzee’s selectie voor Collect online op Artsy.net.

Dit jaar hebben we onze Collect-stand ingericht op de tweede verdieping van de galerie. Zie hieronder een korte video met een impressie van de galerie en de selectie voor Collect.